Založ si blog

pár slov : od emigranta z Kanady

OTÁZKY POLITICKEJ EMIGRÁCIE: VLASTIZRADA A SOFISTIKOVANÁ GENOCÍDA SLOVENSKÉHO NÁRODA

Politickí emigranti porovnávajúc stav života na Slovensku, najmä vlna hromadnej emigrácie ohľadom roku 1968, si kladú otázky, s hlavnou otázkou: dokedy tento stav v ktorom sa Slovensko nachádza už 23 rokov, môže vydržať? Emigrácia opúšťala Slovensko, ktoré po sociálnej stránke a kvalite života bolo ľudsky hodnotné. Nebolo však demokracie, lebo systém pripúšťal jedinú stranu a ľudia aj preto opúšťali Slovensko po okupácii v auguste 1968. V novembri 1989 prišla zmena a zasvietila nádej. K hospodárskemu stavu, sociálnej oblasti, sa právom čakalo, že v samostatnej republike pribudne demokracia a národ bude ešte lepšie a kvalitnejšie v demokratickej spoločnosti žiť. Čas dvadsaťtri rokov je dostatočný, aby sme spoza mora mohli hodnotiť, čo sa zmenilo.

Každý seriózne uvažujúci človek musí zaplakať nad tým, kde sa podela kvalita života, kde ostáva demokracia? Slovensko sa premenilo a je čas podotknúť, že nie zavinením druhého, ako to bolo zväčša v histórii – cudzieho, alebo ideológie, ale vlastnej zrady politickej elity, ktorá už 23 rokov bašuje na Slovensku. Slovenská republika je štát, v ktorom nie je demokracia zaručená a súdnictvo, prokuratúra, hlavné elementy demokracie sú v rukách politicko – mafiánskych zoskupení. Kauzy ako Skupinka, Gorila, jasne dokazujú, že sa jedná o organizovaný zločin za tichého mlčania zodpovedných. Od hlavy štátu, Národnej rady SR, vlád. Privatizácia sa nekonala, ale bola to v skutočnosti špekulantsko – okrádacia lúpež tisícročia na národe a krajine. Zodpovednosť nesú politici a ich strany. SR je rozkradnutá, zadlžená, kde národ ktorý žil ,,človečí život,, sa dostal do polohy žobráka. Politické elity každého politického zafarbenia sú kati a spája ich jedno: nie vládnuť, ale kradnúť. Slovensko a život v ňom sa vrátil do čias monarchie. V monarchii vládne kráľ a na Slovensku mafie. Tieto mafie sú ruka v ruke ako siamske dvojčatá spojené s politikmi. Tí zabudli, že majú slúžiť občanom a záujmom štátu. Tí kresťanskí sú antikresťanski, tí sociálni sú antisociálni. Ako by ich jedna mať mala. Spoza mora sa čudujeme, lebo vieme, že bohatá vrstva tu vznikala niekoľko generácii, no na Slovensku vznikla po novembri 1989 za pár rokov. Na Slovensku existuje úzka kasta super – mafia zbohatlíkov. Tí zbohatli na úkor národa. Národ ožobračili a zadlžili ďalšie generácie. Ministri sa čudujú, ako môže občan vyžiť zo 400 EUR, lebo ministrovi rodiny a soc. vecí je to málo na jeden deň! On už má naplánovane ísť užívať dôchodok mimo Slovenska. Tento minister otvorene hovoril, že Slovensko musí mať bohatú vrstvu. Treba mu pripomenúť, že taká vrstva sa tvorí cez prácu, myslenie a nie cez zlodejstvo tisícročia – privatizáciu. A celý národ ostal v polohe žobráka. To je tá ICH sociálnosť v realite. Prokuratúra, súdy, polícia, sú nefunkčné a poprepájane s gaunerpolitikmi. Nie sú to politici ale sluhovia úzkej vrstvy špekulantov, ich firiem. Na Slovensku zabúdajú, že politici nesú zodpovednosť za svoje kradnutie. Áno, kradnutie, nie vládnutie.

Mladí ľudia odchádzajú zo Slovenska ako kedysi chlebové generácie. Odchádzajú za prácou a po príchode všetci, hoc sú skromní, potvrdzujú že na Slovensku život nemá budúcnosť. Po 23 rokoch je to obžaloba. Obžaloba o to závažnejšia, že krajina pred pár rokmi bola ešte hospodársky sebestačná. Tí, čo vytvorili generačné hodnoty, tých moderní gaunerzlodeji okradli. Oni si postavili paláce z krvi, tragédii a zúfalstva národa! O tom nie je demokracia o tom je

organizovaný zločin. Zločin na ktorom sa podieľa štát a jeho skorumpované orgány. Kde sú peniaze z rozkrádačiek tisícročia, je otázka aj nás. Aj my sme tvorili hodnoty.

Po 23 rokoch možno konštatovať, že ani jeden z týchto z vysokej politiky nebol volaný na zodpovednosť. Zaiste, v kolíske tvrdého kapitalizmu, v USA by už od ministrov, polície, justície, boli vymenení na svojich miestach a primerane potrestaní .Aktéri Gorily by boli vo vyšetrovacej väzbe. Dostali by minimálne 150 rokov za organizovaný zločin. Prečo to neplatí na Slovensku? Nechce to súdruh Fico, ktorý pije Coca Colu s Gorilou vysvetliť? A čo robí Generálna prokuratúra SR? Za čo berú plat? Za čo berú plat poslanci NR-SR? Slovenské médiá málo hovoria a pripomínajú slovenským občanom toto vyčíňanie a vedomé okrádanie vlastného národa.

Politickí gauneri by mali byť braní na zodpovednosť, ako aj im podobní zlodeji, kriminálnici, špekulanti a tzv. privatizéri, ktorí tu vznikli vďaka týmto gaunerom z vysokej politiky. Za toto všetko, kam doviedli slovenský národ, je ich zodpovednosť doživotná a nepremlčateľná!!! Historici raz budú písať, že okrem zlodejstva, zruinovania Slovenska, jeho zadlženia, ich jediným spoločným cieľom bolo – ako bohatnúť na úkor národa, ako páchať vlastizradu a sofistikovanú genocídu, to sú strašné obžaloby. Zradili vlastný národ bez rozdielu politickej príslušnosti!!! A takýto gauneri majú byť vzorom pre národ?

Nepochybujem o tom, že raz tá zmena príde. Musí prísť. A verme potom, o čom tu píšem, budú sa brať na zodpovednosť. Ich majetky budú konfiškované, lebo sú z lupu na vlastnom národe a vlasti. Nechcel by som byť v ich koži. Chcem len napísať, že nesú plnú zodpovednosť a budú braní na zodpovednosť. Omnoho skorej ako si myslia.

A odkaz na Slovensko: spoliehajte sa na svoj úsudok a rozum svojich predkov. Vážte a ceňte si ľudí podľa ich skutkov nie podľa prázdnych rečí. Demokracia nie je o tom, čo nám tu predvádzajú politici za posledných 23 rokov.

TO, ČO NÁM TU PREDVÁDZAJÚ, JE V SKUTOČNOSTI KATASTROFA!!!

S pozdravom politický emigrant z Kanady

Pavol Datko-Kanada

Rytmus stráca svoj rytmus.

19.05.2014

Už aj Rytmus sa pridal k tým čo odsudzujú Kristínu Kormúthovú za jej FB prehlásenie. Nemienim ju ospravedlňovať ani tie výroky komentovať, ale v návale zlosti dokáže človek urobiť oveľa horšie veci ako niekoho uraziť. Teraz všetci pýtajú jej hlavu aby už viac nevystupovala na TV obrazovke. Však Kristína to tam (v práci) nepovedala, tak čo sa kto stará do jej [...]

Teraz už končí všetka sranda . . .

19.05.2014

PUTINOVO ULTIMÁTUM Včera prezident Ruska Vladimir Putin uskutečnil veřejnou poradu s členy vlády. Taková setkání za přítomnosti televizních kamer za účasti novinářů se dělají nikoli za účelem projednání nějakých otázek, ale pro veřejné oznámení důležitých rozhodnutí. Tentokrát bylo ohlášeno faktické ultimátum pro vlády Ukrajiny a [...]

Násilné odoberanie detí rodinám v Európe!

30.01.2014

Pri odoberaní detí úrady nevysvetlili, prečo deti berú. Jednalo sa o usporiadanú, dobre zabezpečenú rodinu. Deti neboli týrané, ani zlé živené. Na videu je tiež dobre vidieť, že rodičia úradom nekladú žiaden odpor. http://www.badatel.sk/kpm/hrozne-video-co-na-vas-chystaju-fico-lajcak-a-pietruchova/

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 73990x
Priemerná čítanosť článkov: 3523x

Autor blogu

Kategórie